Expertise

Advies

De specialisten van Omori Europe adviseren u graag vrijblijvend over uw verpakkingsbehoeften. In nauw overleg met u ontwikkelen wij een verpakkingsdesign dat exact aansluit op uw merk, organisatie en product.

Producenten moeten goed kunnen inspelen op de snel wisselende wensen van de consument. Omori Europe biedt oplossingen aan producenten op het gebied van verpakkingen.  Wij ontwerpen en realiseren verpakkingssystemen in de voedingsmiddelen- en farmacie industrie alsmede in de non food industrie.
Naast het leveren van flowpackers kunnen wij ook samen met u een oplossing van A tot Z bedenken, volledig naar uw wens. Een verpakkingslijn op maat behoort tot de mogelijkheden. Het is Omori Europe die de vertaalslag maakt naar van uw verpakking naar de flow wrapper. Wij ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden! Ook is het mogelijk om verschillende machines met elkaar te integreren; Omori Europe doet dat graag voor u en is op de hoogte van de allerlaatste eisen die worden gesteld in de maakindustrie.

We vinden het van het grootste belang dat de flowpack machines optimaal resultaat behalen en werken zoals u dat wilt. Daarom hebben wij een eigen serviceteam in huis, dat altijd bereikbaar is. Wij werken in binnen- en buitenland en hebben ruime ervaring met flowpacken!

Omori Europe heeft een breed scala aan verpakkingsmachines op voorraad. Wilt u uw producten laten testen met een flowwrap systeem dan kan dit bij ons in de demonstratie ruimte, of wenst u een complete verpakkingslijn op maat dan kunnen onze verpakkingsexperts dit met uw team bespreken.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl