FachPack 2016

Van 27 september t/m 29 september 2016 exposeert Omori Europe op de Europese verpakkingsbeurs Fachpack in Nürnberg, Duitsland.
U bent van harte welkom om ons te bezoeken in Nürnberg en zelf te ervaren welke nieuwe ontwikkelingen op gebied van verpakkingsoplossingen en trends wij uw bedrijf kunnen bieden.
Van traditionele flowpack verpakkingen tot mooi functionele hersluitbare verpakkingen (o.a. Selopack). Deze verpakkingen kunnen een plastic, paperlook (of combinatie daarvan) uiterlijk hebben en zorgen voor een ambachtelijke uitstraling en vers beleving in de schappen van de supermarkten. Deze trend heeft zich inmiddels in de Nederlandse supermarkten al bewezen en heeft zich de afgelopen jaren een goede positie verworven naast de bestaande standaard verpakking.
Onze verpakkingsconcepten hebben bestaande en nieuwe klanten van Omori Europe het succes gebracht wat weer heeft geresulteerd voor hen in een hogere afzet en meer omzetverhoging.
Mocht u graag kennis maken met deze verpakkingsvormen, dan zal ons team u graag te woord staan tijdens de Fachpack. U kunt ons vinden in hal 3 standnummer 515

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl