Flow wrapper

Bent u op zoek naar een verpakkingsmachine die uw product een maximale uitstraling, gebruiksgemak en houdbaarheid geeft? Een flow wrapper van Omori voldoet aan al deze voorwaarden en meer. Met zo’n machine verpakt u tal van producten namelijk op snelle, betrouwbare en hygiënische wijze.

Een flow wrapper staat ook wel bekend als een flowpacker of een Horizontal Form Fill Seal machine (Hffs). Omori heeft binnen dit marktsegment een uitstekende reputatie opgebouwd en verzekert u van een flow pack machine die moeiteloos voldoet aan de ISO9001 en JIS kwaliteitscriteria. In welke branche u ook actief bent.

Bekijk onze flow wrappers

Flow wrapper voor verpakken voedsel

Een veelvoorkomende toepassing van een flowwrapper is het verpakken van een diversiteit aan levensmiddelen. Productiesnelheid en kwaliteit van de seal spelen uiteraard een belangrijke rol, evenals de functionaliteit van het ontwerp voor de eindgebruiker. Hoe makkelijker een verpakking te gebruiken is, hoe groter de kans dat de consument het product weer koopt.

Verpakkingen moeten daarom niet alleen eenvoudig zijn te openen, maar ook weer gemakkelijk te sluiten. Omdat het oog ook wat wil, moet ook het design van de verpakking aantrekkelijk zijn. Dit maakt een flow wrapper uitermate geschikt voor het verpakken van producten zoals plakken kaas, gesneden vleeswaren en koekjes.

Flowpack machine voor industriële producten

Niet alleen de levensmiddelensector heeft belang bij een goede flowwrapper, ook andere branches hebben baat bij zo’n machine. De milieubelasting ervan is namelijk minimaal in vergelijking met andere verpakkingsoplossingen. Ook is de grote nauwkeurigheid ideaal voor gebruik in een industriële setting.

Net zoals de levensmiddelenindustrie, stelt ook de medische wereld hoge eisen op het gebied van hygiëne. Met name steriliteit is een belangrijk criterium. Ook op dit gebied weten de machines van Omori zich in positief opzicht te onderscheiden. Niet voor niets worden ze veel gebruikt voor het verpakken van medicijnen en gerelateerde producten.

Neem contact met ons op

Geschikte flow wrapper voor elke toepassing

Bent u op zoek naar een flow wrapper om uw productieproces te optimaliseren? Voor elke denkbare toepassing heeft Omori een geschikte machine. Kies bijvoorbeeld voor de high-speed horizontale flowpacker S-serie, de hygiënische horizontale flowpacker EP-serie of de zeer compacte horizontale flowpacker PA-series.

Elk van deze verpakkingsmachines kan moeiteloos worden geïntegreerd in uw bestaande productielijn. Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke flow wrapper of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@omorieurope.com of bel naar +31 (0)541 582 026.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl