Flow wrappers

De flow wrappers van Omori zijn zeer betrouwbare verpakkingsmachines met een uitstekende reputatie in uiteenlopende sectoren. Of het nu het verpakken van voedingsmiddelen of medicijnen betreft; de machines zijn geschikt voor tal van mogelijke toepassingen en voldoen aan zelfs de meest strenge kwaliteitseisen.

Te denken valt hierbij niet alleen aan ISO9001 en JIS kwaliteitseisen, maar ook aan andere specifieke regelgeving die binnen uw sector van kracht is. Dit komt niet in het minst door de grote hygiëne, het lage onderhoud en de lange levensduur. Ook zeer gewaardeerd worden de hoge snelheid van productie en het mooie uiterlijk van de eindverpakking.

Bekijk onze flow wrappers

Flow wrappers voor kwalitatief hoogwaardige voedselverpakkingen

Flowwrappers staan ook wel bekend als horizontale flowpackers of Horizontal Form Fill machines (vaak afgekort tot Hffs). Een kenmerk van deze machines is de grote veelzijdigheid, waardoor er talloze producten op hoge snelheid mee kunnen worden verpakt. Met name de voedselindustrie maakt hier veelvuldig gebruik van.

De voordelen van flow wrappers zijn echter niet alleen voorbehouden aan producenten. Ook de eindgebruiker plukt er namelijk de vruchten van. Op flowpack machines gemaakte verpakkingen zijn vaak eenvoudig te openen en bovendien gemakkelijk weer hersluitbaar. Ook qua uiterlijk zit het wel goed – een ambachtelijke uitstraling is bijvoorbeeld uitstekend te realiseren.

Flowpack machines: hygiënisch en steriel

In sectoren waar speciale eisen aan verpakkingsmachines worden gesteld, komen de flow wrappers van Omori goed tot hun recht. Veel medicijnen dienen bijvoorbeeld in een hygiënische en steriele omgeving verpakt te worden, zodat de kwaliteit van het product gegarandeerd blijft. Dit is waar onze machines bij uitstek geschikt voor zijn.

Ook industriële verpakkingen, zoals die van batterijen of lagers, vormen geen enkel probleem. De flowpack machines van Omori werken met grote precisie en zorgen voor een betrouwbaar eindresultaat. Hierdoor bent u verzekerd van minder verspilling en een productieproces dat soepel en snel verloopt.

Neem contact met ons op

Keuze uit meerdere soorten flow wrappers

Omdat geen enkele branche hetzelfde is, heeft Omori verschillende verpakkingsmachines ontwikkeld die elk hun specifieke voordelen bieden. Kies bijvoorbeeld voor de high-speed horizontale flowpacker S-serie of de compacte horizontale flowpacker PA-series. Speelt hygiëne een belangrijke rol? Ga dan voor de horizontale flowpacker EP-serie met infrarood verwarmingssysteem.

Wat uw verpakkingsbehoeften ook zijn; Omori biedt u de keuze uit een gevarieerd assortiment flow wrappers die geheel op maat in uw huidige productielijn kunnen worden geïmplementeerd. Heeft u aanvullende vragen over een van onze verpakkingsmachines? Laat het ons weten via +31 (0)541 582 026 of stel uw vraag via info@omorieurope.com.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl