Horizontale flowpack installatie

De horizontale flowpack installatie behoort tot de populairste verpakkingsmachines van Omori. Dit heeft een goede reden, want flowpack machines koppelen een hoge snelheid en efficiëntie aan een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur. Als marktleider heeft Omori op al deze gebieden inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd.

Een horizontale flowpack installatie wordt vaak ook wel een flowpacker of flowwrapper genoemd. Een langer alternatief is de benaming Horizontal Form Fill machine, die in de meeste gevallen simpelweg wordt afgekort tot Hffs. Welke naam er ook gebruikt wordt; een flowpack machine is een van de meest veelzijdige verpakkingsmachines die er is.

Bekijk onze flowpackers

Horizontale flowpack installatie voor voedingsmiddelen verpakking

Omori streeft continu naar betere processen en verpakkingen en deze ambitie komt misschien nog wel het meest tot uiting in onze innovatieve horizontale flowpack installaties. Een flowpack machine van Omori leidt tot een efficiënter productieproces, minder verspilling en bovenal meer gemak voor de eindgebruiker.

Uiteraard voldoen al onze horizontale flowpack machines aan de ISO9001 en JIS kwaliteitseisen, evenals aan alle regelgeving die in de medische- en levensmiddelenindustrie van kracht is. Dit resulteert in verpakkingen voor levensmiddelen zoals gesneden kaas, koekjes en vlees die zich onderscheiden door een lange houdbaarheid en een aantrekkelijk uiterlijk.

Flowpack machine te koop voor medische industrie

Daar waar verpakkingen voor voedingsmiddelen veelal een mooi ontwerp en een groot gebruiksgemak behoeven, gelden er in de medische en industriële sector andere belangrijke criteria. Zo is de steriliteit van producten voor medische toepassingen van groot belang, terwijl de industriële branche weer andere specifieke eisen aan productverpakkingen stelt.

Productcategorieën zoals batterijen en lagers dienen bijvoorbeeld op een bepaalde manier verpakt te worden, waardoor niet elke verpakking hiervoor geschikt is. De medewerkers van Omori beschikken over veel kennis en expertise binnen uiteenlopende sectoren, zodat we precies weten hoe een horizontale flowpack installatie binnen uw bedrijf het beste tot zijn recht komt.

Neem contact met ons op

Welke horizontale flowpack installatie kiest u?

De beste horizontale flowpack machine is de machine die naadloos aansluit op uw verpakkingsbehoeften en productieproces. Wij bieden u onder meer de keuze uit de high-speed horizontale flowpacker S-serie, de high-speed horizontale flowpacker EP-serie en de compacte horizontale flowpacker PA-serie.

Elke van bovengenoemde horizontale flowpack installaties opereert op hoge snelheid en is leverbaar in een gelakte of RVS uitvoering. Wilt u weten welke serie voor uw onderneming de beste keuze is? Neem dan vrijblijvend contact op via info@omorieurope.com of laat u telefonisch adviseren door een van onze medewerkers via +31 (0)541 582 026.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl