Horizontale flowpackers

De verpakkingsmachines van Omori voorzien uw product van een hoge uitstraling, houdbaarheid en gebruikscomfort. Dit geldt in het bijzonder voor onze horizontale flowpackers, die u helpen om een diversiteit aan productsoorten op betrouwbare en effectieve wijze te verpakken. Niet voor niets is Omori marktleider op het gebied van flowpackers.

Onze horizontale flowpackers, ook wel bekend als Horizontal Form Fill Seal machines (afgekort Hffs) en flowwrappers, voldoen onder meer aan de strenge ISO9001 en JIS kwaliteitscriteria en aan alle eisen die in de mondiale voedingsmiddelen- en medische industrie worden gesteld. Zoals alle verpakkingsmachines van Omori, gaat een flowpack machine bij normaal gebruik vele jaren mee.

Bekijk onze flowpackers

Horizontale flowpackers verpakkingsmachines voor levensmiddelen

De flowpack verpakkingsmachines van Omori zijn onder andere bij uitstek geschikt voor het maken van verpakkingen voor uiteenlopende soorten voedingsmiddelen. Hoe beter de verpakking, hoe hoger het comfort voor de gebruiker vaak is en hoe minder verspilling van levensmiddelen er plaatsvindt.

Horizontale flowpackers worden dan ook veelvuldig gebruikt voor het verpakken van zaken zoals gesneden vlees, kaas en koekjes; producten waarbij houdbaarheid, uiterlijk en gebruiksgemak een belangrijke rol spelen. Gebruiksgemak komt onder meer tot uiting in het openingsgemak van verpakkingen en een eenvoudige hersluitbaarheid ervan.

Flowpack machine voor medische en industriële verpakkingen

Naast de creatie van verpakkingen voor levensmiddelen en andere voedselgerelateerde toepassingen, leent een flowpack machine zich bijzonder goed voor het verpakken van medische producten. In de medische sector worden namelijk hoge eisen gesteld aan verpakkingen, bijvoorbeeld op het gebied van steriliteit.

Tot slot is ook de industriële sector een belangrijke afnemer van horizontale flowpacker verpakkingsmachines. De grote precisie en efficiëntie van een flowpackmachine van Omori komen goed van pas bij het verpakken van producten zoals lagers en batterijen. Ook wordt hierbij minder gebruik gemaakt van milieubelastende materialen.

Neem contact met ons op

Horizontale flowpacker series van Omori

Overweegt u de horizontale flowpackers van Omori zelf in gebruik te nemen? U heeft onder meer de keuze uit drie verschillende series verpakkingsmachines binnen de flowpack categorie. De high-speed horizontale flowpacker S-serie is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om genees- en voedingsmiddelen in korte tijd met of zonder tray te verpakken..

Afhankelijk van de uiteindelijke toepassing wordt de folie van onder of boven aangevoerd. Goede alternatieven voor de bovengenoemde machine zijn de compacte horizontale flowpacker PA-series en de high-speed horizontale flowpacker EP-serie. Meer weten over de verpakkingsmachines van Omori? Bel naar +31 (0)541 582 026 of mail ons op info@omorieurope.com.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl