Innovatieve oplossingen in samenwerking met toeleveranciers

Als bedrijf dat werkt aan innovatie, sta je voor een keuze. Enerzijds kun je alles van begin tot eind zelf bedenken. Maar ook kun je hiervoor de ervaring gebruiken van partners waar je al jarenlang mee samenwerkt. Om zo samen tot mooie en slimme oplossingen te komen. Omori Europe koos voor het laatste bij de ontwikkeling van haar nieuwe horizontale flowpacker.

Lenze

CE-uitgevoerde flowpacker met enthousiasme ontvangen

Omori Europe is al geruime tijd marktleider voor hersluitbare verpakkingen in de gesneden vleeswaren en kaas. Dit jaar heeft het bedrijf haar eerste Europese versie van de horizontale flowpacker gelanceerd. De machine kenmerkt zich door uitstekende specificaties, is zeer compact gebouwd en volledig voorzien van Europese componenten.

Daarnaast is deze flowpacker volledig CE uitgevoerd. Met de CE-markering verklaart Omori Europe als producent dat de machine voldoet aan alle geldende richtlijnen en wetgeving. De nieuwe flowpacker is met veel enthousiasme ontvangen en inmiddels zijn er al meerdere exemplaren in de Europese markt weggezet.

Nauwe samenwerking resulteert in innovatieve machine

De innovatieve technologie achter de nieuwe machine is het resultaat van een nauwe samenwerking met Omori Japan en Lenze Nederland. Omori Machinery in Japan is een van de grootste producenten van horizontale flowwrappers ter wereld en ondersteunt haar klanten met hoogwaardige apparatuur en onderscheidende verpakkingsoplossingen.

Nog recenter is de samenwerking met Lenze, een hoog aangeschreven specialist in motion centric automation. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de innovatieve servomotoren en servodrives in de nieuwe horizontale flowpacker van Omori Europe.

De keuze voor Lenze als samenwerkingspartner was geen moeilijke. Deze partij heeft namelijk niet alleen de kennis en capaciteit om het complete automatiseringssysteem te leveren, maar doet dat ook nog eens op bijzonder compacte en efficiënte wijze. Bovendien ondersteunt het bedrijf Omori Europe op het gebied van softwareontwikkeling en engineering.

Hoog gebruiksgemak en betrouwbare service

De integratie van hoogstaande technieken van Omori Japan en Lenze Nederland resulteert in een efficiënte flowwrapper met zeer bescheiden afmetingen, die moeiteloos in elke productieomgeving kan worden geïntegreerd. Het apparaat blijkt zeer vriendelijk in het dagelijks gebruik voor zowel productiemedewerkers als technische diensten.

De service en verkooponderdelen voor deze en andere van onze Europese flowwrappers is al jarenlang in de vertrouwde handen van Selo. U kunt rekenen op een serviceteam van 25 goed opgeleide technici die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan. Neem voor meer informatie over de nieuwe horizontale flowpacker contact op via info@omorieurope.com of bel naar +31 (0)541 582 026.

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl