Monteurs van Omori VCA-gecertificeerd

De verpakkingsmachines van Omori worden volgens ISO9001 en JIS kwaliteitscriteria ontworpen en voldoen aan de strengste eisen in de internationale markt. Voor een optimaal functioneren verzorgt onze aftersales service daarnaast regelmatig preventief onderhoud. Verantwoordelijk hiervoor zijn onze ervaren monteurs, die allen VCA-gecertificeerd zijn.

VCA

Wat is VCA?

Of het nu voor preventief onderhoud is of bij calamiteiten; het werken in een industriële omgeving brengt risico’s met zich mee. Dit is de reden dat elke monteur van Omori over het VCA-certificaat beschikt.

VCA staat voor de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA). Dit is een certificeerbare controlelijst waarmee de monteur aantoont dat hij veiligheid, gezondheid en milieu beheerst tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. De monteur is zich hierdoor zeer bewust van eventuele veiligheidsrisico’s die kunnen optreden tijdens de werkzaamheden.

Het VCA-certificatieschema voldoet aan alle eisen zoals die in Europese normeringen zijn vastgelegd. De onafhankelijke Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) is de juridische eigenaar van het VCA-systeem, terwijl het Centraal College van Deskundigen VCA verantwoordelijk is voor het beheer en de verdere ontwikkeling ervan. De Raad voor Accreditatie (RvA) beoordeelt de certificatie-instellingen die VCA-audits uitvoeren.

Service en onderhoud van hoge kwaliteit

Het VCA-certificaat verzekert u als opdrachtgever van een deskundige monteur die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Hierdoor minimaliseert u risico’s op de werkvloer en weet u zeker dat het onderhoud aan uw verpakkingsmachines op de efficiëntst mogelijke manier wordt volbracht. Ook kunt u erop rekenen dat wij veel aandacht besteden aan belangrijke aspecten zoals milieu en gezondheid.

Een monteur van Omori zorgt ervoor dat uw machine in optimale conditie blijft en vele jaren lang uitstekende prestaties levert. Al tijdens de installatie zult u ervaren dat er met veel kennis van zaken en een hoge klantgerichtheid wordt gewerkt. Vervolgens komt de monteur regelmatig terug om preventief onderhoud te plegen.

Treden er problemen op in uw productieproces of functioneert een verpakkingsmachine zoals een flowpacker niet meer naar behoren? Ook dan bent u verzekerd van een snelle technische ondersteuning. Indien noodzakelijk komen onze VCA-gecertificeerde monteurs snel langs op uw locatie, zodat u de productie al na korte tijd weer kunt hervatten.

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl