Nieuws

Leepack stazakken machine: formaat wijzigen zonder gereedschap

Nieuwsbericht: Leepack stazakken machine: formaat wijzigen zonder gereedschap

Van 27 tot 30 januari 2019 vindt in Keulen de ProSweets-beurs plaats. Uiteraard is Omori Europe hier ook aanwezig. Niet alleen met onze eigen lijn flowpackers, maar ook met de innovatieve Leepack stazakken machine die wij in ons programma hebben. Graag vertellen wij belangstellenden op de beursvloer meer over onze machines. Hieronder alvast een tipje van de sluier:

Lees meer »

Nieuwe medewerkers gezocht

Nieuwsbericht: Nieuwe medewerkers gezocht

Het zijn dynamische tijden in de verpakkingsbranche. De markt schudt op zijn grondvesten nu vanuit de maatschappij een toenemende roep klinkt om de kritische evaluatie van traditionele manieren van verpakken. In een tijd van hoge milieubelasting stijgt de behoefte aan alternatieve methoden met een duurzamer karakter.

Lees meer »

Internationale beurzen in september en oktober

Nieuwsbericht: Internationale beurzen in september en oktober

De komende maanden staan voor Omori Europe in het teken van internationale beursdeelnames. In september en oktober tonen wij diverse van onze machines op vier beurzen in het buitenland: de Tea & Coffee World Cup, IBA, Fachpack en Empack. Graag begroeten wij belangstellenden hier voor een gratis demonstratie.

Lees meer »

Omori Europe B.V. en Selo zetten in op specialisatie

Nieuwsbericht: Omori Europe B.V. en Selo zetten in op specialisatie

Op donderdag 18 juni 2015 hebben Omori Machinery Co. Ltd in Japan en Selo in Oldenzaal een overeenkomst getekend voor een strategische samenwerking. De toetreding van Omori in Japan als medeaandeelhouder van Selo intensiveert de samenwerking die al sinds 1980 bestaat.

Lees meer »

Ergonomische verpakkingen van Omori

Nieuwsbericht: Ergonomische verpakkingen van Omori

Marketingmanagers besteden doorgaans veel aandacht aan het uiterlijk van een verpakking. Minder aandacht hebben zij echter voor het openingsgemak voor de gebruiker. In de praktijk bieden veel verpakkingen hierdoor geen goede user experience. De ergonomische verpakkingen uit de machines van Omori vormen een uitzondering op deze regel.

Lees meer »

Omori aanwezig op Empack 2018 beurs

Nieuwsbericht: Omori aanwezig op Empack 2018 beurs

Traditiegetrouw is Omori ook dit jaar weer aanwezig op de Empack verpakkingsbeurs. De editie in 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 april in de Jaarbeurs Utrecht en vormt wederom het podium voor tal van nieuwe producten op het gebied van verpakkingen, verpakken en verzenden. Ook Omori zal diverse veelbelovende concepten demonstreren aan relaties en geïnteresseerden.

Lees meer »

De grote voordelen van de hersluitbare flowpack

Nieuwsbericht: De grote voordelen van de hersluitbare flowpack

Traditionele verpakkingen van gesneden vleeswaren en kaas zijn doorgaans lastig te openen en te sluiten. Met name ouderen of mensen met artrose en reuma hebben moeite met dit soort voorverpakte producten. Dat het ook makkelijker (en bovendien mooier en milieuvriendelijker) kan, bewijst Omori met zijn hersluitbare flowpack zoals de BellPack en SeloPack™.

Lees meer »

Omori Europe op Anuga Foodtec in Keulen

Nieuwsbericht: Omori Europe op Anuga Foodtec in Keulen

Van 20 tot 23 maart 2018 vindt in het Duitse Keulen de Anuga Foodtec plaats. Dit internationaal bekende evenement is de toonaangevende vakbeurs binnen de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankindustrie. Het mag dan ook geen verrassing heten dat wij hier ook met Omori Europe aanwezig zullen zijn om onze innovatieve verpakkingsoplossingen te tonen.

Lees meer »

Omori aanwezig bij Kaas Innovatie Dagen 2017

Nieuwsbericht: Omori aanwezig bij Kaas Innovatie Dagen 2017

Van 14 tot 16 november organiseerde Weber Maschinenbau de Kaas Innovatie Dagen 2017. Meer dan 200 bezoekers uit 22 verschillende landen kwamen hiervoor naar Breidenbach in de Duitse deelstaat Hessen. Ze werden hier geïnspireerd door een gevarieerd programma van gespecialiseerde lezingen, machinedemonstraties en een boeiende partnertentoonstelling.

Lees meer »

Interview met collega Ludo Colson

Nieuwsbericht: Interview met collega Ludo Colson

Hij werkt sinds afgelopen mei voor Selo Belgium Bvba in Bornem en dit bevalt hem naar eigen zeggen uitstekend. Sales manager Ludo Colson, geboren Belg en woonachtig in Lommel, houdt zich bezig met de verkoop van Omori flowpackers en biedt klanten daarnaast technische ondersteuning voor de productgroep kunststof darmen. Wij vroegen hem naar zijn werkzaamheden en de ontwikkelingen in de huidige markt.

Lees meer »

Oxygen absorbers voor Omori flowpack

Nieuwsbericht: Oxygen absorbers voor Omori flowpack

Wilt u de houdbaarheid van uw product verbeteren bij het verpakken onder beschermende atmosfeer? Met behulp van een oxygen absorber is het mogelijk om het laatste restje O² te verwijderen. Hierdoor komen smaak, geur en kleur beter tot hun recht. Omori Europe biedt nu een vrijblijvende demonstratie van haar horizontale flowwrapper met oxygen dispenser.

Lees meer »

Innovatieve oplossingen in samenwerking met toeleveranciers

Nieuwsbericht: Innovatieve oplossingen in samenwerking met toeleveranciers

Als bedrijf dat werkt aan innovatie, sta je voor een keuze. Enerzijds kun je alles van begin tot eind zelf bedenken. Maar ook kun je hiervoor de ervaring gebruiken van partners waar je al jarenlang mee samenwerkt. Om zo samen tot mooie en slimme oplossingen te komen. Omori Europe koos voor het laatste bij de ontwikkeling van haar nieuwe horizontale flowpacker.

Lees meer »

Hersluitbare verpakking BellPack nu gebruikt door Tesco

Nieuwsbericht: Hersluitbare verpakking BellPack nu gebruikt door Tesco

De bekende supermarktketen Tesco gebruikt voor haar luxe productlijn Tesco Finest sinds kort de BellPack van Omori Europe. Deze hersluitbare verpakking kenmerkt zich door een mooi design, een gebruiksvriendelijke opening en een eenvoudige hersluitbaarheid. Bijzonder aan de hersluitbare flowpack is ook de grote milieuvriendelijkheid – een thema dat Omori hoog in het vaandel draagt.

Lees meer »

Twinkle thee verpakkingsmachine: een vrijblijvende demonstratie

Nieuwsbericht: Twinkle thee verpakkingsmachine: een vrijblijvende demonstratie

Begin deze maand was Omori aanwezig op de bekende verpakkingsbeurs Interpack in Düsseldorf. Wat ons betreft een groot succes, want onze stand trok tal van enthousiaste bezoekers. We hebben vele gasten ontvangen en demonstraties mogen geven van uiteenlopende verpakkingsmachines.

Lees meer »

Omori aanwezig op Interpack verpakkingsbeurs

Nieuwsbericht: Omori aanwezig op Interpack verpakkingsbeurs

Van 4 tot en met 10 mei 2017 vindt de jaarlijkse verpakkingsbeurs Interpack weer plaats. De beurs, dit keer in Düsseldorf georganiseerd, biedt plaats aan meer dan 2700 exposanten uit 60 verschillende landen en geeft hiermee een unieke inkijk in wereldwijde trends binnen de verpakkingssector. Natuurlijk is ook Omori aanwezig om verpakkingsmachines te demonstreren en de mogelijkheden uitgebreid toe te lichten.

Lees meer »

Interview met Wendy Bos

Nieuwsbericht: Interview met Wendy Bos

Recent viel onze klant Vandersterre Groep Packaging in de prijzen met de gesneden kaas Prima Donna maturo in een hersluitbare verpakking van Omori. De kwaliteit van het awardwinnende product staat buiten kijf, maar een verpakking moet deze wel optimaal tot uiting laten komen. We vragen operationeel directeur Wendy Bos naar de samenwerking met Omori.

Lees meer »

Omori aanwezig op Empack 2017 beurs

Nieuwsbericht: Omori aanwezig op Empack 2017 beurs

Op 5 en 6 april vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de Empack 2017 beurs plaats. Dit is dé verpakkingsbeurs in Nederland, waar jaarlijks talloze nieuwe oplossingen op het gebied van verpakkingen, verpakken en verzenden worden getoond. Uiteraard is ook Omori hier aanwezig om nieuwe verpakkingsconcepten te presenteren aan relaties en belangstellenden.

Lees meer »

De kracht van de paperlook flowpack verpakking

Nieuwsbericht: De kracht van de paperlook flowpack verpakking

Ambachtelijkheid en kwaliteit staan bij de moderne consument hoog in het vaandel. Dat vraagt niet alleen om andere producten, maar ook om bijpassende verpakkingen. Met name verpakkingen die er traditioneel en handverpakt uitzien, zijn tegenwoordig zeer populair in het winkelschap. Speciaal hiervoor biedt Omori u de paperlook flowpack verpakking.

Lees meer »

De snelste flowwrapper met boxmotion ter wereld

Nieuwsbericht: De snelste flowwrapper met boxmotion ter wereld

U wilt dat uw producten snel, sterk en mooi worden geseald. Maar welke seal film en techniek kunt u het beste gebruiken? In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden en bespreken we de voordelen van Omori’s flowwrapper met boxmotion – met 400 pakjes per minuut de snelste ter wereld!

Lees meer »

Omori Europe aanwezig op ProSweets beurs

Nieuwsbericht: Omori Europe aanwezig op ProSweets beurs

Van zondag 29 januari tot woensdag 1 februari 2017 vindt in de Koelnmesse in Keulen de jaarlijkse ProSweets beurs plaats. Als verzamelplaats voor de leidende bedrijven in de verpakkingsindustrie zal ook Omori Europe hier aanwezig zijn om relaties en andere professionals in een ontspannen ambiance te ontmoeten.

Lees meer »

Interview met collega Gerbert Pegge

Nieuwsbericht: Interview met collega Gerbert Pegge

Hij werkt inmiddels al meer dan 11 jaar bij Omori en heeft de groei van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. Servicemonteur Gerbert Pegge ondersteunt zowel klanten als collega’s met zijn kennis van verpakkingsmachines en complete productielijnen. Wij vroegen hem naar zijn werkzaamheden en de noodzaak van geregeld onderhoud.

Lees meer »

Monteurs van Omori VCA-gecertificeerd

Nieuwsbericht: Monteurs van Omori VCA-gecertificeerd

De verpakkingsmachines van Omori worden volgens ISO9001 en JIS kwaliteitscriteria ontworpen en voldoen aan de strengste eisen in de internationale markt. Voor een optimaal functioneren verzorgt onze aftersales service daarnaast regelmatig preventief onderhoud. Verantwoordelijk hiervoor zijn onze ervaren monteurs, die allen VCA-gecertificeerd zijn.

Lees meer »

Klant Vandersterre Groep wint award

Nieuwsbericht: Klant Vandersterre Groep wint award

Onlangs bereikte ons het heuglijke nieuws dat onze klant Vandersterre Groep Packaging in de prijzen is gevallen met hun gesneden kaas Prima Donna maturo in onze hersluitbare verpakking. Het bedrijf won goud bij de Duitse DLG Awards, een prestigieuze prijsuitreiking waarbij producten op strenge criteria worden beoordeeld.

Lees meer »

Interview met Jeroen Mulder

Nieuwsbericht: Interview met Jeroen Mulder

Jeroen Mulder werkt al 32 jaar bij Omori Europe en heeft in de loop der jaren tal van functies vervuld binnen het bedrijf. Van Aftersales Service Engineer werd hij Workshop Manager en van Technical Director groeide hij uit tot Managing Director. Een ding is in al die jaren niet veranderd: zijn passie voor verpakkingsconcepten en het ontwikkelen van nieuwe innovaties.

Lees meer »

Gasverpakken: lange houdbaarheid en ambachtelijke uitstraling

Nieuwsbericht: Gasverpakken: lange houdbaarheid en ambachtelijke uitstraling

Bacteriën in een verpakking zorgen voor een verminderde houdbaarheid van levensmiddelen zoals versproducten. Gasverpakken is de ideale verpakkingsmethode om dit proces te vertragen. Een gasverpakking resulteert niet alleen in een verbeterde houdbaarheid, maar beschermt daarnaast het product en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.

Lees meer »

Stretchwrapper: bij uitstek geschikt voor foodsector

Nieuwsbericht: Stretchwrapper: bij uitstek geschikt voor foodsector

In de foodsector worden er hoge eisen gesteld aan de verpakking van voedingsmiddelen. Het product moet bij voorkeur niet alleen op hoge snelheid worden verpakt, maar ook nog eens goed zijn geseald en aantrekkelijk gepresenteerd. Stretchwrappers van Omori zijn dé verpakkingsmachines bij uitstek die deze wensen op efficiënte wijze in vervulling brengen.

Lees meer »

Omori prominent aanwezig op diverse beurzen

Nieuwsbericht: Omori prominent aanwezig op diverse beurzen

Ook in 2016 is Omori weer prominent aanwezig op diverse beurzen in binnen- en buitenland. Deelname hieraan is voor ons belangrijk, want wij delen nieuwe ontwikkelingen en innovaties graag met onze relaties in een ontspannen setting. Hieronder blikken we alvast vooruit op de beurzen waar u ons de komende tijd kunt verwachten.

Lees meer »

De belangrijkste verpakkingstrends in 2016

Nieuwsbericht: De belangrijkste verpakkingstrends in 2016

Flexibiliteit en innovativiteit zijn anno 2016 belangrijke vereisten voor de verpakkingsindustrie. De behoeften van de consument veranderen nog altijd in rap tempo en de gewenste verpakkingen veranderen mee. Daar waar veel verpakkingsinnovaties zich in het verleden nog vooral op het gebied van design voltrokken, spelen inmiddels meer criteria een rol.

Lees meer »

Japan loopt voorop met nieuwste verpakkingsontwikkelingen

Nieuwsbericht: Japan loopt voorop met nieuwste verpakkingsontwikkelingen

Onlangs schreven wij al eens over de belangrijkste verpakkingstrends in 2016. Trends als hersluitbaarheid, duurzaamheid en verpakkingsformaat spelen tegenwoordig een belangrijke rol. Maar waar vinden deze verpakkingstrends nu eigenlijk hun oorsprong? Het antwoord is Japan: het land dat al sinds jaar en dag voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen op verpakkingsgebied.

Lees meer »

Omori brengt u de nieuwste verpakkingsinnovaties

Nieuwsbericht: Omori brengt u de nieuwste verpakkingsinnovaties

Al vele jaren vertolkt Omori een voorlopersrol op het gebied van de nieuwste verpakkingsoplossingen en machines. Een dynamisch vakgebied, dat continu evolueert en sterk beïnvloed wordt door snel veranderende wensen van de consument. Onze oplossingen spelen daarom in op de allerlaatste verpakkingstrends.

Lees meer »

Nieuwe tray stretch verpakking met begassing

Nieuwsbericht: Nieuwe tray stretch verpakking met begassing

Omori heeft een veel gevraagde verpakking uit markt vertaald naar de ontwikkeling van een nieuwe machine. De Omori DW-2003-G is een tray stretch folie verpakking (krimpverpakking) met begassing. Deze machine creëert een ambachtelijke krimp verpakking met verlengde houdbaarheid.

Lees meer »

Interview met collega Ruud van Ingen

Nieuwsbericht: Interview met collega Ruud van Ingen

Sales executive Ruud van Ingen ondersteunt zowel klanten als collega’s met zijn brede kennis en gerichte advies. Wij vroegen hem naar zijn professionele achtergrond en dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer »

FachPack 2016

Nieuwsbericht: FachPack 2016

Van 27 september t/m 29 september 2016 exposeert Omori Europe op de Europese verpakkingsbeurs Fachpack in Nürnberg, Duitsland.

Lees meer »

PDA Europa jaarbijeenkomst in Berlijn

Nieuwsbericht: PDA Europa jaarbijeenkomst in Berlijn

Omori zal aan dit 2-daagse evenement deelnemen en is tevens gastpreker op woensdag 28 juni om 16.45.

Lees meer »

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl