Omori aanwezig op Empack 2017 beurs

Op 5 en 6 april vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de Empack 2017 beurs plaats. Dit is dé verpakkingsbeurs in Nederland, waar jaarlijks talloze nieuwe oplossingen op het gebied van verpakkingen, verpakken en verzenden worden getoond. Uiteraard is ook Omori hier aanwezig om nieuwe verpakkingsconcepten te presenteren aan relaties en belangstellenden.

Empack 2017 verpakkingsbeurs

Dé verpakkingsbeurs van Nederland

Traditiegetrouw is de Empack beurs de verzamelplek voor iedereen die werkt met verpakkingen. Uiteraard is de top uit de verpakkingsindustrie hier vertegenwoordigd, met bedrijven uit sectoren zoals industriële verpakkingen, verpakkingsautomatisering, logistiek, robotica en leveranciers van verpakkingsmachines zoals Omori.

Dit maakt de beurs uitermate interessant voor specialisten binnen een variëteit aan vakgebieden. Naast verpakkingsdeskundigen, zijn er bijvoorbeeld ook productiemanagers, operationsmanagers, logistiek managers en inkopers aanwezig. Empack is de ideale manier om op de hoogte te blijven van de snel evoluerende ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie.

Presentatie van interessante verpakkingsconcepten

Omori zal vanaf woensdag 5 april aanwezig zijn in de Brabanthallen om professionals in de prettige ambiance van de beursvloer te ontmoeten. Uiteraard nemen wij onze verpakkingsconcepten mee om aan relaties te presenteren. Denk hierbij aan concepten zoals AriaPack™, BellPack, CosePack™, DarePack™, RockPack™ en SeloPack™.

In al onze verpakkingsconcepten spelen factoren zoals productiesnelheid, efficiëntie en kwaliteit voor de eindgebruiker een belangrijke rol. Onze verpakkingsmachines zijn speciaal ontwikkeld om onder uiteenlopende condities optimaal te presteren en kunnen moeiteloos worden geïntegreerd in uw bestaande productielijn.

Omdat machines zoals onze horizontale flowpackers en stretchfolie machines voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en hygiëne, bieden wij verpakkingsoplossingen die bij uitstek geschikt zijn voor de levensmiddelen- en medische sector. Graag lichten wij op de beurs in een persoonlijk kennismakingsgesprek toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Omori aanwezig in Hal 1, Stand E114

Omori is op woensdag 5 april en donderdag 6 april aanwezig op Empack 2017 in Hal 1, Stand E114. De beurs is beide dagen van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Stand E114 is aan de rechterkant van Hal 1 (Brabanthal) gelegen en is makkelijk bereikbaar vanuit Hal 2 (Kempenhal). Ons enthousiaste team professionals ziet uw komst graag tegemoet.

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl