Omori aanwezig op Interpack verpakkingsbeurs

Van 4 tot en met 10 mei 2017 vindt de jaarlijkse verpakkingsbeurs Interpack weer plaats. De beurs, dit keer in Düsseldorf georganiseerd, biedt plaats aan meer dan 2700 exposanten uit 60 verschillende landen en geeft hiermee een unieke inkijk in wereldwijde trends binnen de verpakkingssector. Natuurlijk is ook Omori aanwezig om verpakkingsmachines te demonstreren en de mogelijkheden uitgebreid toe te lichten.

Omori aanwezig op Interpack 2017

Innovatieve verpakkingsoplossingen voor uiteenlopende sectoren

Als grootste verpakkingsbeurs ter wereld onderscheidt Interpack zich met een enorme branchevariëteit. Van voedsel tot non-food, van farmaceutica tot snoepgoed en van drank tot industriële artikelen; op deze beurs wordt de volledige supply chain vertegenwoordigd. Dit is dan ook dé plek waar nieuwe verpakkingsoplossingen en innovatieve ontwerpen worden geïntroduceerd.

Niet geheel verrassend heeft ook Omori een stand om haar 70 jaar ervaring en nieuwste verpakkingsoplossingen aan het grote publiek te tonen. Als een van de grootste producenten van horizontale flowwrappers ter wereld en met het toepassen van Japanse hoogstaande technologie, staan wij garant voor de laatste innovaties in de verpakkingsbranche.

Demonstratie van verpakkingsmachines mogelijk

Een goed voorbeeld van zo’n innovatie is onze hoge snelheids flowwrapper met zuurstof absorber die inline wordt aangebracht. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer producten en toepassingen die onze medewerkers u graag laten zien. Ook de productie van hersluitbare verpakkingen kunnen wij op de SeloPack bijvoorbeeld moeiteloos demonstreren.

Bijzonder trots zijn wij ook op onze nieuwe, compacte machine die random kan sealen. Zowel lange als korte producten kunnen hierdoor met dezelfde verpakkingsmachine worden verpakt. Bent u op zoek naar een flowwrapper die chocolade verpakt? Uiteraard heeft Omori een machine die aan de hoogste eisen voldoet en ook nog eens op hoge snelheid werkt.

Hoge productiesnelheid terugkerend thema bij Omori

Snelheid is een terugkerend thema bij de verpakkingsmachines van Omori. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over de snelste flowwrapper met boxmotion in de markt, die u verzekert van een productiesnelheid van maar liefst 400 pakjes per minuut. Graag vertellen we u hier tijdens Interpack alles over.

Een laatste verpakkingsmachine die we niet onbenoemd willen laten, is onze stretchwrapper. Ook deze machine is wereldwijd de snelste in zijn marktsegment en leent zich met name goed voor toepassingen in de foodsector. Dankzij het geavanceerde vouwsysteem blijft er minder restlucht in de verpakking over en verloopt het proces van vouwen en omslaan uitermate soepel.

Bezoekt u tussen 4 en 10 mei de Interpack beurs en heeft u vragen over de verpakkingsoplossingen van Omori? Aarzel dan niet en breng een bezoekje aan onze stand in Hal 8b C/D66. Wij zijn 7 dagen lang aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen en onze nieuwste verpakkingsmachines te demonstreren. Wij zien u graag in Düsseldorf!

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl