Omori brengt u de nieuwste verpakkingsinnovaties

Al vele jaren vertolkt Omori een voorlopersrol op het gebied van de nieuwste verpakkingsoplossingen en machines. Een dynamisch vakgebied, dat continu evolueert en sterk beïnvloed wordt door snel veranderende wensen van de consument. Onze oplossingen spelen daarom in op de allerlaatste verpakkingstrends.

Nieuwe verpakkingstrends zoals hersluitbaarheid

Een aantal van deze trends domineren het huidige verpakkingslandschap. Met name hersluitbare verpakkingen zijn momenteel sterk in opkomst. Deze verpakkingen voorzien de gebruiker niet alleen van het nodige gebruiksgemak, maar resulteren ook in een effectiever behoud van de productkwaliteit en een eenvoudiger portiecontrole van voedingsmiddelen.

Hersluitbare verpakkingen bieden de consument dan ook vele voordelen. Een leuk detail in dit kader: de eerste hersluitbare flowpack die ooit in de supermarkt lag, was afkomstig van Omori machines en ontwikkeld door onze eigen Jeroen Mulder!

Verpakkingsinnovaties reduceren verspilling

Een ander belangrijk agendapunt is tegenwoordig het tegengaan van verspilling. Dit kan onder meer door het optimaliseren van bestaande productieprocessen en het toepassen van nieuwe, innovatieve verpakkingstechnologieën. In een wereld waarin voedselschaarste en milieuproblematiek aan de orde van de dag zijn, is het belangrijk om te investeren in dergelijke duurzame oplossingen.

Dit is een van de redenen dat Omori altijd voorop loopt als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op verpakkingsgebied. Tegelijkertijd komt dit niet in het minst door onze Japanse wortels;  Japan staat al geruime tijd bekend als dé specialist en innovator wat betreft verpakkingsprocessen en –machines.

Deelname beurzen belangrijk voor Omori

Omdat wij onze nieuwste innovaties en ambities graag persoonlijk met onze relaties willen delen, zijn wij regelmatig aanwezig op belangrijke beurzen en evenementen binnen de verpakkingsbranche. Een goed voorbeeld hiervan is de Europese verpakkingsbeurs FachPack, die van 27 september t/m 29 september 2016 in het Duitse Nürnberg wordt georganiseerd.

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand en de nieuwe verpakkingsoplossingen te ervaren die u een hogere afzet en omzetverhoging op kunnen leveren. Meer weten over de FachPack? Lees dan hier ons nieuwsbericht met alle details over deze beurs en onze locatie.

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl