Omori Europe aanwezig op ProSweets beurs

Van zondag 29 januari tot woensdag 1 februari 2017 vindt in de Koelnmesse in Keulen de jaarlijkse ProSweets beurs plaats. Als verzamelplaats voor de leidende bedrijven in de verpakkingsindustrie zal ook Omori Europe hier aanwezig zijn om relaties en andere professionals in een ontspannen ambiance te ontmoeten.

Dé beurs voor koek en snoepjes

Als enige beurs op wereldwijde schaal richt ProSweets zich voornamelijk op snoep, koekjes en andere snacks. Van innovatieve ingrediënten tot revolutionaire verpakkingsoplossingen en van efficiënte verpakkingsmachines tot geoptimaliseerde productietechnologieën: alles wat binnen de sector voor professionals van belang is, komt op deze beurs aan bod.

Natuurlijk is ook de crème de la crème uit de verpakkingsindustrie dit jaar weer aanwezig. Er zal dan ook veel kennis worden gedeeld over zaken als verpakkingsmaterialen, automatisering, dataprocessing, kwaliteitsmanagement, voedselveiligheid en verpakkingsmachines zoals stretchfolie machines en flowpackers.

Uiteenlopende verpakkingsoplossingen van Omori Europe

De aanwezigheid van Omori Europe tijdens de ProSweets beurs is eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend, want wij bieden uiteenlopende oplossingen op het gebied van koek en snoepjes. Onze flowwrappers zijn bijvoorbeeld ideaal voor het verpakken van producten zoals biscuits, koekjes, chocoladerepen, instant noodles en een variëteit aan bakkerijproducten.

De configuratie van onze verpakkingsmachines kan snel worden aangepast om een zo hoog mogelijke efficiëntie tijdens het productieproces te behalen. Zoals u gewend bent van Omori Europe, blijven de machines onder zelfs de zwaarste omstandigheden moeiteloos opereren en is er relatief weinig onderhoud vereist voor optimale prestaties.

Minstens net zo belangrijk als betrouwbaarheid, is gebruiksgemak. Omori Europe verpakkingsmachines staan niet zonder reden bekend om hun grote gebruiksvriendelijkheid en voldoen tegelijkertijd aan de hoogste hygiëne- en kwaliteitsstandaarden. Graag leggen wij u tijdens de ProSweets beurs persoonlijk uit wat onze productielijnen voor uw productieproces kunnen betekenen.

Stands Omori Europe eenvoudig bereikbaar

Omori Europe zal van 29 januari tot en met 1 februari 2017 aanwezig zijn op de beurs in hal 10.1 bij stand F28 en G29. Betreed het gebouw aan de oostelijke zijde van het congrescentrum en sla vervolgens direct rechtsaf. U bent nu in hal 10.1 en vind de stands van Omori Europe eenvoudig terug. Ons enthousiaste team staat u graag te woord en geeft antwoord op al uw vragen.

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl