Omori prominent aanwezig op diverse beurzen

Ook in 2016 is Omori weer prominent aanwezig op diverse beurzen in binnen- en buitenland. Deelname hieraan is voor ons belangrijk, want wij delen nieuwe ontwikkelingen en innovaties graag met onze relaties in een ontspannen setting. Hieronder blikken we alvast vooruit op de beurzen waar u ons de komende tijd kunt verwachten.

Fachpack

Binnenkort: FachPack beurs in Duitsland

Tijdens beurzen staan wij in sommige gevallen bij onze agenten, maar vaak zijn we ook als Omori vertegenwoordigd. Onze verkopers zijn hoe dan ook aanwezig om zowel nieuwe als bestaande relaties op te vangen. De eerstvolgende beurs waar wij acte de présence geven is de Europese verpakkingsbeurs FachPack, die van 27 september tot 29 september in Nürnberg plaatsvindt.

Graag nodigen wij onze relaties en andere belangstellenden uit om ons te bezoeken in hal 3 (standnummer 515) en onze laatste verpakkingsoplossingen met eigen ogen te aanschouwen. Deze innovatieve verpakkingsconcepten kunnen u namelijk helpen een hogere afzet en meer omzetverhoging te realiseren.

Het gaat hierbij niet alleen om traditionele flowpack verpakkingen, maar ook om hersluitbare verpakkingen die een hoge functionaliteit koppelen aan een aantrekkelijk uiterlijk voor de consument. Wilt u meer weten over deze verpakkingsvormen? Onze medewerkers vertellen u er alles over.

Eind november: Packaging Innovations in Amsterdam

Een andere belangrijke beurs die binnenkort op stapel staat is Packaging Innovations in Amsterdam. Dit exclusieve evenement brengt uiteenlopende partijen binnen de verpakkingsindustrie samen om op ontspannen wijze te netwerken en nieuwe kennis en ideeën met elkaar te delen.

Trends in verpakkingsontwerp, bio-based oplossingen en smart packaging zijn onderwerpen die tijdens deze editie onder meer aan bod komen. Packaging Innovations vindt op 23 en 24 november plaats in het Taets Art and Event Park in Amsterdam en Omori is terug te vinden op stand B107.

2017: Empack ’s-Hertogenbosch en overige beurzen

In het nieuwe jaar is het weer tijd voor Empack, de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux. Van heinde en verre komen verpakkingsexperts hier traditioneel samen om de laatste trends en innovaties te ontdekken op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en verpakkingsservices.

De beurs geeft een unieke inkijk in het heden en de toekomst van de verpakkingsindustrie en biedt bedrijven veel kansen om hun eigen succesverhaal te creëren. Empack vindt dit jaar plaats op 5 en 6 april in de bekende Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Omori is aanwezig in hal 1 (Brabanthal) op stand E116.

Naast de hierboven genoemde beurzen is Omori jaarlijks aanwezig op gespecialiseerde beurzen voor uiteenlopende marktsegmenten. Goede voorbeelden hiervan zijn onder meer de Prosweets beurs in Keulen voor snoep en koekjes (29 januari – 1 februari 2017) en de Achema voor farmacie in Frankfurt (11 tot 15 juni 2018). Ons team staat u op al deze beurzen graag te woord!

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl