Stretchfolie machine

Bij Omori bezitten we langjarige kennis en expertise op het gebied van verpakkingsmachines voor voedingsmiddelen en bieden we u de keuze uit een breed aanbod machines. Een kwalitatief hoogwaardige stretchfolie machine is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw product in de foodsector snel en effici├źnt te verpakken.

Een stretchfolie machine, ook wel bekend als een stretch wrapper, tray wrapper of stretch tray wrapper, verpakt uw levensmiddelen op uitermate hoge snelheid in tray of in schaal. Van dierlijke producten zoals vlees en vis tot plantaardige producten zoals fruit en groenten: deze veelzijdige machine is van alle markten thuis.

Bekijk onze stretch wrappers

Stand-alone stretchfolie machine of complete productielijn?

Omori vervult een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve technologie├źn voor de verpakkingsindustrie. Van een Omori stretchfolie machine mag u dan ook het nodige verwachten. Een soepeler productieproces is een belangrijke prioriteit, maar ook een hoge kwaliteit van het eindproduct is een voorname doelstelling.

Naast stand-alone stretch folie machines, kunnen wij ook de installatie van volledige productielijnen voor u verzorgen. Indien gewenst plaatsen wij de stretch tray wrapper moeiteloos in uw huidige productielijn zoals bijvoorbeeld een rondloopsysteem. Dit stelt u in staat zowel de kwaliteit als snelheid van uw productieproces aanmerkelijk te verbeteren.

Horizontale stretch wrapper machines STN-serie

Een professionele stretchfolie machine is bij Omori beschikbaar in verschillende varianten. Zeer populair zijn onder andere onze kwalitatieve STN- en STC-series van horizontale stretch wrappers, die met name gespecialiseerd zijn in het verpakken van uiteenlopende producten voor de voedingsmiddelensector.

De STN-serie is een schokvrije rekfolie-wikkelmachine waarmee levensmiddelen op hoge snelheid in tray of schaal verpakt en geseald kunnen worden. De stretch folie machines in deze serie worden aangedreven door een servo motor en zijn in staat om zowel in continu- als on-demand modus te verpakken.

Neem contact met ons op

Stretch folie wrappers STC-serie

Een uitstekend alternatief vormen de stretch tray wrappers uit onze STC-serie, die zich onderscheiden door hun compacte afmetingen en unieke folieflap vouwsysteem voor een bijzonder mooie verpakkingspresentatie. Ook hier gaat het om een schokvrije rekfolie wikkelmachine die producten in schaal of tray kan verpakken.

Gaat uw voorkeur uit naar een stand-alone stretchfolie machine of wilt u liever dat wij verschillende systemen combineren in een complete productielijn? De mogelijkheden zijn bij Omori eindeloos. Bel voor meer informatie vrijblijvend naar +31 (0)541 582 026 of stuur een mailtje naar info@omorieurope.com.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl