Stretchfolie tray machine

Bent u op zoek naar een stretchfolie tray machine die uw productieproces optimaliseert en de kwaliteit van uw verpakkingen verbetert? Dan bent u op de website van Omori aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om verpakkingsmachines voor uiteenlopende sectoren, waaronder de industriële-, medische- en voedingsmiddelensector.

Met name in de laatstgenoemde branche is de lijst met eisen vaak lang en divers. Producten moeten niet alleen aantrekkelijk ogen, maar ook nog eens lang houdbaar zijn, gemakkelijk te openen en bij voorkeur leiden tot zo min mogelijk verspilling. Met de verpakkingen van een stretchfolie tray machine van Omori worden al deze wensen gegarandeerd vervuld.

Bekijk onze stretch wrappers

Innovatieve stretchfolie tray machine voor foodsector

Al vele jaren loopt Omori voorop in het vakgebied wat betreft het ontwikkelen van innovatieve verpakkingsoplossingen en nieuwe technologieën. Onze stretchfolie tray machines zijn het tastbare resultaat van dit beleid en bieden u in de dagelijkse praktijk talloze voordelen. Het belangrijkste voordeel? Een effectiever productieproces dat sneller en soepeler verloopt.

Van het aantrekkelijk verpakken van groenten en fruit tot het zo lang mogelijk houdbaar houden van producten als vlees en vis; de stretch wrappers van Omori beheersen het tot in de perfectie. Indien gevraagd integreren wij de stretchfolie tray machine in uw bestaande productielijnen. Hierdoor kunt u de efficiëntie van bijvoorbeeld uw rondloopsysteem aanzienlijk verbeteren.

Horizontale stretch tray wrapping machines STC serie

Een stretchfolie tray machine wordt doorgaans aangeduid met verschillende benamingen. Zo wordt de machine vaak ook wel een tray wrapper, stretch wrapper en stretch tray wrapper genoemd. Welke benaming u ook gebruikt; in essentie gaat het vaak om hetzelfde type machine. Toch bestaat er uiteraard wel degelijk verschil tussen verschillende stretch folie machines.

Bij Omori kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de innovatieve STC en STN serie, die u elk zo hun eigen specifieke kenmerken en voordelen te bieden hebben. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een compacte verpakkingsmachine met een folieflapvouwsysteem voor een bijzondere verpakkingspresentatie? Dan kunt u zich absoluut geen buil vallen aan onze STC serie.

Neem contact met ons op

Stretch folie tray wrapper STN serie

Gaat uw voorkeur echter uit naar een met servo motor aangedreven schokvrije rekfoliewikkelmachine die voedingsmiddelen op zeer hoge snelheid verpakt? Dan is de STN serie voor u wellicht de optimale keuze. Beide van bovengenoemde series zijn in staat uw producten zowel in tray als in schaal te verpakken.

Naar welke verpakkingsoplossing of stretchfolie tray machine u ook op zoek bent: bij Omori zijn we in staat u op maat te bedienen. Heeft u een specifieke vraag over een van onze verpakkingsmachines of wilt u aanvullende informatie ontvangen over onze dienstverlening? Laat het ons weten via +31 (0)541 582 026 of info@omorieurope.com.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl