Twinkle thee verpakkingsmachine: een vrijblijvende demonstratie

Begin deze maand was Omori aanwezig op de bekende verpakkingsbeurs Interpack in Düsseldorf. Wat ons betreft een groot succes, want onze stand trok tal van enthousiaste bezoekers. We hebben vele gasten ontvangen en demonstraties mogen geven van uiteenlopende verpakkingsmachines.

Een bijzondere vermelding in dit kader verdient de Twinkle piramide theelijn. Deze thee verpakkingsmachine behoorde tot de populairdere machines op onze stand en kan tot wel 6 uur lang continu blijven draaien. Ideaal dus voor een demonstratie.

Ontbrak het u aan tijd om naar Düsseldorf te komen of heeft u deze machine gemist? Dan bent u van harte uitgenodigd om hem in eigen land alsnog te komen bekijken. De komende 2 maanden is hij bij ons namelijk op locatie te bewonderen.

Twinkle TPB-200 theeverpakkingsmachine

Kenmerken van de Twinkle TPB-200

De Twinkle TPB-200 is een volledig geautomatiseerde thee verpakkingsmachine die zowel conventionele als piramidevormige theezakjes kan produceren. De machine onderscheidt zich met een hoge productiviteit van maar liefst 200 zakjes per minuut en een lange werkingsduur van 4,5 tot 6 uur. Dat biedt grote voordelen ten opzichte van vergelijkbare verpakkingsmachines binnen dit segment, die doorgaans slechts circa een uur achtereen opereren.

De TPB-200 koppelt deze grote productiviteit aan een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, want de draad van het theezakje bevindt zich in de top van de piramidevorm. De aantrekkelijke vorm blijft hierdoor behouden, in tegenstelling tot veel theezakjes die uit andere machines komen. De verpakkingsmachine van Twinkle is daarnaast uitbreidbaar met de EMS-200, het ‘envelopje’ dat het eindresultaat nog aantrekkelijker maakt voor de consument.

De voordelen van de Twinkle piramide theelijn

De TPB-200 bevat een 16-kops multihead weger, waardoor een variëteit aan theesoorten zeer nauwkeurig verpakt wordt. Van kruidenthee tot bladthee; deze veelzijdige verpakkingsmachine is op elke theesoort berekend. Dankzij de geavanceerde sensoren in de machine worden foutieve theezakjes tijdens het productieproces bovendien automatisch uitgeworpen.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van de Twinkle theeverpakkingsmachine hebben we nog niet benoemd. De productielijn verzekert u namelijk van een aanzienlijke kostenbesparing en een hogere winst. Dat komt enerzijds doordat u geen duur, op maat gemaakt filter hoeft te kopen en anderzijds doordat uw productiekosten flink worden gereduceerd. De aanschaf van deze machine verdient zichzelf daarom al op korte termijn terug.

Meer weten? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie via +31 (0)541 582 026 of stuur een mail naar info@omorieurope.com. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Terug naar overzicht

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl