Verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas

De consument stelt tegenwoordig steeds hogere eisen aan verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas. De verpakking moet er niet langer alleen aantrekkelijk uitzien, maar moet ook eenvoudig te openen en weer te sluiten zijn en moet bij voorkeur een lange houdbaarheid garanderen. Kortom: dit zijn nogal wat wensen.

De verpakkingsexperts van Omori zijn exact op de hoogte van de laatste consumentenwensen en weten deze te vertalen naar innovatieve verpakkingsoplossingen die uw product onderscheiden van de concurrentie. Onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenbranche verzekert u van de best mogelijke verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas.

Bekijk onze verpakkingsoplossingen

De beste verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas

De ideale verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas zijn vaak de verpakkingen die een aanlokkelijk ontwerp koppelen aan een groot gebruikscomfort. Hierdoor wordt de consument in de winkel niet alleen verleid het product te proberen, maar wordt ook de kans vergroot dat het product in de praktijk bevalt.

Gebruikscomfort is dan ook belangrijk, want niemand zit te wachten op een verpakking die bijvoorbeeld lastig is te openen of die niet opnieuw te sluiten is. In het drukke dagelijkse leven wil de consument een eenvoudig hersluitbare verpakking die een zo lang mogelijke houdbaarheid van de inhoud garandeert.

Verpakkingsmachines voor kaas en vleeswaren

Omori levert daarom zowel verpakkingsmachines als complete verpakkingsoplossingen die voldoen aan de continu evoluerende vraag vanuit de markt. Traditioneel belangrijke aspecten van voedselproductie zoals hygiëne en kwaliteit krijgen van onze specialisten de aandacht die ze verdienen.

Maar ook efficiëntie en procesverbetering zijn elementen die de aanpak van Omori kenmerken. Door middel van constante innovatie, creatieve oplossingen en hightech verpakkingsmachines zijn we in staat vrijwel elke denkbare klantwens te realiseren. En dat levert zeer onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas op.

Neem contact met ons op

Innovatieve verpakkingsoplossingen

Want onderscheidend vermogen en kwaliteit, dat is waar het u om te doen is. Omori begrijpt dat en loopt daarom voorop als het gaat om het bedenken van nieuwe ideeën en technologieën. Makkelijke hersluitbaarheid en verpakken onder beschermende atmosfeer (MAP): het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele opties waar u uit kunt kiezen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijke verpakkingen voor gesneden vleeswaren en kaas en bent u benieuwd wat wij op dit vlak verder voor u kunnen betekenen? Onze experts adviseren u graag over de beste verpakkingsoplossingen op basis van uw specifieke behoeften. Neem contact op via info@omorieurope.com of bel naar +31 (0)541 582 026.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl