Verpakkingsmachines

U wilt uw product voorzien van een optimale houdbaarheid, uitstraling en gebruiksgemak. Omori biedt u hiervoor de keuze uit een breed aanbod verpakkingssystemen, waaronder:

  • Horizontale flowpackers (ook wel flowwrappers, Horizontal Form Fill Seal machines of Hffs genoemd)
  • Stretch wrappers (ook wel tray wrappers of stretch tray wrappers genoemd)
  • Complete verpakkingslijnen

Flowpackers

Omori is marktleider op het gebied van flowpackers, waarmee uiteenlopende producten automatisch, efficiënt en betrouwbaar verpakt kunnen worden. Flowpackers worden veelvuldig ingezet voor het verpakken van levensmiddelen (bijvoorbeeld gesneden kaas en vlees, vis, koekjes), medische producten (steriele producten) en industriële producten (bijvoorbeeld batterijen of lagers).

De flowpackers van Omori worden volgens ISO9001 en JIS kwaliteitsstandaarden ontwikkeld en onderscheiden zich door een hoge mate van flexibiliteit. De machines voldoen aan alle internationale eisen binnen de medische- en levensmiddelenindustrie en kunnen met gepast onderhoud vele jaren uitstekende prestaties leveren.

» Flowpackers

Stretch wrappers

De stretch wrappers van Omori zijn kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachines die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de foodsector. Onze stretch wrappers verpakken talloze voedingsmiddelen zoals vlees, vis, groenten en fruit op zeer hoge snelheid in schaal of in tray. U kunt kiezen voor een machine in RVS- of gelakte uitvoering.

Naast het leveren van stand-alone stretch wrappers, is Omori gespecialiseerd in de installatie van complete productielijnen. Wij plaatsen uw stretch wrapper eenvoudig in een bestaande productielijn zoals een rondloopsysteem. Een slimme combinatie van verschillende systemen verzekert u van een sneller en efficiënter productieproces.

» Stretch wrappers

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl