Verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas

Bent u op zoek naar de beste verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas? Omori vertolkt een voorlopersrol op het gebied van innovatieve verpakkingsmachines en vooruitstrevende verpakkingsoplossingen binnen de levensmiddelenbranche. Hiermee komen wij tegemoet aan de continu veranderende wensen van de moderne consument.

Want die consument stelt tegenwoordig de nodige eisen aan productverpakkingen. Hersluitbaarheid, houdbaarheid en een trendy design: het zijn slechts enkele voorbeelden van verpakkingscriteria die een belangrijke rol spelen in het menselijke aankoopproces. Bij Omori leveren we daarom verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas die aan al deze criteria voldoen.

Innovatieve verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas

In onze visie moeten verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas niet alleen een hoog kwaliteitsniveau halen, maar moeten ze bij voorkeur ook opvallen tussen de andere producten in het schap. De consument moet de productverpakking bij voorkeur in één oogopslag herkennen en hier direct positieve associaties bij hebben.

Deze positieve associaties kunnen niet alleen worden opgeroepen door middel van een aantrekkelijk verpakkingsontwerp, maar worden ook in een later stadium, na veelvuldig gebruik, gecreëerd door de vele praktische voordelen die een verpakking te bieden heeft. Een goede verpakking voegt daadwerkelijk iets toe aan het product in kwestie.

Bekijk onze verpakkingsoplossingen

Complete oplossingen en productielijnen voor voedingsmiddelen

Omori streeft altijd naar het optimaliseren van uw productieproces door het ontwikkelen van nieuwe verpakkingsoplossingen en machines. Zo kunnen wij verpakkingsmachines bijvoorbeeld niet alleen stand-alone aanleveren, maar ook integreren in een bestaande productielijn. Indien gewenst kunnen wij opdrachtgevers op deze manier compleet ontzorgen.

Jarenlange ervaring en gedegen kennis van de branche zijn noodzakelijk om deze doelstellingen te realiseren. Zeker binnen de voedingsmiddelenindustrie, zoals bijvoorbeeld bij de creatie van verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas, is specifieke expertise vereist om verpakkingsprocessen beter, hygiënischer en efficiënter te laten verlopen.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden zijn eindeloos

En die hierboven genoemde kennis en expertise, daar bent u bij Omori zonder enige twijfel van verzekerd. Wij ontwikkelen een diversiteit aan verpakkingsoplossingen op maat en zijn in vrijwel alle gevallen in staat zelfs de meest uitdagende opdrachten naar volle tevredenheid van u als klant af te ronden.

Wilt u aanvullende informatie ontvangen over onze verpakkingsoplossingen voor gesneden vleeswaren en kaas of heeft u een andere vraag aan een van onze specialisten? Stel uw vraag direct via +31 (0)541 582 026 of stuur een mail naar info@omorieurope.com en onze betrokken medewerkers helpen u snel verder.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl