Verpakkingsoplossingen

Bij Omori hebben we een passie voor het creëren van verpakkingsoplossingen met een toegevoegde waarde. Dit stelt onze klanten in staat met succes te groeien en te innoveren. En dat laatste is tegenwoordig nodig. De behoeften van de consument veranderen dagelijks en de verpakkingen van producten veranderen mee.

Betere processen en verpakkingen zorgen voor meer gebruiksvriendelijkheid en minder verspilling van voedingsmiddelen. Op beide gebieden vervult Omori al jarenlang een voortrekkersrol. Minder gebruik van milieubelastende materialen, een groot openingsgemak en eenvoudige hersluitbaarheid vormen hierbij onze belangrijkste motivaties.

Maar natuurlijk blijven wij streven naar nóg betere verpakkingssystemen. Wij werken daarom samen met een groot aantal toonaangevende producenten van verpakkingsmaterialen over de hele wereld om speciale technologieën voor onze klanten te ontwikkelen. Zo zetten wij continu nieuwe standaarden op het gebied van technologie, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Onze betrokkenheid begint bij het eerste gesprek, gaat verder met uitgebreide service en duurt zo lang als u een Omori bezit. Wilt u een stand-alone verpakkingsmachine of juist een volledige verpakkingslijn op maat? Wij kunnen u compleet ontzorgen met een eindeloos scala aan verpakkingsoplossingen.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl