Voor wie

Omori onderscheidt zich met langjarige kennis en expertise op het gebied van verpakkingsmachines in uiteenlopende markten. Wij leveren proces- en verpakkingsoplossingen volledig op basis van uw specifieke wensen en zijn gespecialiseerd in sectoren zoals de voedingsmiddelenbranche en farmacie.

 Voedingsmiddelen

De productie van voedingsmiddelen stelt hoge eisen op het gebied van van kwaliteit en hygiëne. Daarnaast moeten productieprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen om tot kostenbesparing te leiden. Omori ontwikkelt daarom oplossingen die zowel voedingsprocessen als het verpakken van voedingsmiddelen beter en sneller laten verlopen.

Van vleesverwerkingsmachines en kunstdarmen tot aan food processing van soep, babyvoeding en het verpakken van kaas en theezakjes: Omori biedt u een breed scala aan toepassingen en oplossingen. Wij leveren niet alleen traditionele verpakkingen, maar adviseren u ook graag over de mogelijkheden om uw merk te differentiëren.

Afhankelijk van uw product kunt u kiezen voor innovatieve verpakkingsideeën zoals gemakkelijke hersluitbaarheid of verpakken onder beschermende atmosfeer (MAP). De verpakkingsdeskundigen van Omori helpen u graag de perfect oplossing voor uw product te vinden.

Farmacie

Medische producten en geneesmiddelen stellen kritische eisen aan verpakkingen. Complexe producten van hoge waarde vereisen een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf of beschadiging tijdens transport.

De specialisten van Omori zijn volledig op de hoogte van de strikte regelgeving en veiligheidseisen binnen de farmaceutische industrie. Wij ondersteunen u graag bij het ontwikkelen van een complete verpakkingsoplossing die aan alle voorschriften voldoet.

Omori voorziet u van volledig geïntegreerde verpakkingsoplossingen voor producten in de  geneesmiddelensector en levert naast verpakkingsmachines ook complete eindverpakkingssystemen voor multipacks in diverse varianten.

©2016 Omori Europe

Omori Europe Sophisticated packaging machinery

Ontwerp: Webton.nl